Wat maakt IO Games zo populair?

De release van Agar.io in 2015 bracht de bal aan het rollen voor het io-gamesgenre, en sindsdien zijn ze steeds sterker geworden binnen de gaminggemeenschap.

De  populariteit werd ook geholpen door YouTubers, die hun best doen om de wereld te laten zien hoe leuk het io-merk is om te spelen. Io games zijn het helemaal momenteel.

Wat is er aan io-games nu zo populair?

Er zijn zeker genoeg redenen om ze leuk te vinden – de meeste zijn gratis, je kunt ze spelen op je laptop of je mobiele apparaat, multiplayer, en ze zijn erg ongecompliceerd. Maar als je ze vergelijkt met games met een hoog octaangehalte aan de bovenkant van de markt, moet je je afvragen wat de aantrekkingskracht is van io-games. Er is echter duidelijk een verband. Anders zouden ze niet zo populair zijn als ze zijn.

Persoonlijk denk ik dat de aantrekkingskracht van de games te maken heeft met een aantal factoren. Een van de redenen is de eenvoud. Ze zijn over het algemeen eenvoudig te spelen en gemakkelijk te leren en erin te komen. Ze hebben ook niet de hele dag nodig om te spelen, zoals sommige games dat kunnen. U kunt een io-sessie plaatsen tussen het afronden van uw ontbijt en het klaarmaken voor uw werk. Dat is hoe gemakkelijk ze zijn om te spelen. Dat kun je niet doen met games als Fortnite of Call of Duty, toch! Dat kan zeker niet met mensen als Football Manager.

Er moet echter meer aan de hand zijn dan dat! Ik speel ze graag. Ik vind ze een handige korte tussenstop, een soort tijdvuller. Ik geniet ook van een snelle explosie op mijn mobiele telefoon. Maar geloof me niet zomaar op mijn woord. Ik denk dat het het beste is om een ​​paar games te spelen en zelf te gaan ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *