Wat kun je doen in Far Cry 6?

Ook dit jaar staan er weer nieuwe games op de planning die uit zullen komen. Dit zijn onder andere; Horizon: Forbidden West, Hogwarts Legacy, Gotham Knights maar ook Far Cry 6. Waarom zou je deze games moeten kopen en wat kun je ervan verwachten? Dit zal aan bod komen in deze blog over de game Far Cry 6.

Het doel van de game

Wat kun je eigenlijk verwachten of doen in het 6e deel van de gameserie Far Cry? In het kort even uitgelegd waar het over gaat. De game speelt zich af in het verleden op een tropisch eiland met de naam Yara. Het eiland heeft een dictator die bepaalde dingen graag weer ziet zoals het vroeger was, in de oude welvarende tijd en wilt deze machtspositie overgeven aan zijn zoon. In de game speel je met een personage die Dani Rojas heet. Hij is een guerrillastrijder, inwoner op het tropische eiland Yara en vrijheidsvechter. Het doel van deze game is dan ook om met alle nieuwe wapens die deze game heeft, het eiland te bevrijden van de dictatuur die aanwezig is en om te voorkomen dat de zoon van de dictator aan de macht komt. 

Release

Maar wanneer komt Far Cry 6 uit en wanneer kun je deze game kopen? Na verwachting zal Ubisoft de game rond mei 2021 in de Verenigde Staten als eerst uitbrengen. Hoe lang het daarna gaat duren voordat je hem in de Nederlandse Ubisoft store ook op de kop kunt tikken, is nog onbekend. Wat je wel kunt doen, is de game alvast pre-orderen. Als je de game nu alvast even pre-ordered krijg je er zelfs nog een gloednieuw wapen en een skin bij! Wanneer de game dan uiteindelijk is uitgebracht, krijg je Far Cry 6 vanzelf bij je thuis opgestuurd en kan de pret beginnen van het spelen!

Verschillende computer platformen

Waar Far Cry 6 op uitkomt, zijn eigenlijk bijna alle computer platformen die men nu veel gebruikt. Of je nu de nieuwe PlayStation 5, de nieuwe Xbox series X/S of de PlayStation 4 of Xbox One hebt, schrik niet maar de game wordt op al deze platformen uitgebracht. Misschien game jij wel alleen op je PC, wees nu niet getreurd want ook voor je PC zal Far Cry 6 beschikbaar zijn. Wat misschien nog handig is om te weten wanneer je een PlayStation 4 hebt, is dat de digitale Far Cry 6 PlayStation 5 versie, gratis hierbij is inbegrepen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *