Wat is de perfecte mobiel voor jou?

Iedereen zoekt natuurlijk wat anders in zijn of haar mobiel. De een wilt het liefst en zo groot mogelijke en voor de ander geldt juist weer hoe kleiner hoe beter. Dit heeft ook zeker met onze leeftijd te maken. De meeste jongeren kiezen voor de meest nieuwe en modernste mobiele telefoon omdat zij hier gewoon veel meer mee zijn opgegroeid. En als je bijvoorbeeld aan je eigen opa en oma denkt, toen hun werden geboren was er waarschijnlijk nog niet eens een televisie, laat staan een mobiele telefoon! Toen gebruikte men hele andere manieren om te communiceren of waren er weinig mogelijkheden om te communiceren. Maar als we weer even in het nu leven, welke mobiel is dan perfect voor jou en welke kan je beter links laten liggen? Lees snel verder om het antwoord daarop te vinden!

Leeftijdscategorie 20-50

Als we over de leeftijdscategorie van 20 tot ongeveer 50 jaar spreken, hebben we het over de categorie die ongeveer allemaal wel met een telefoon of mobiel zijn opgegroeid. Hierbij liggen de interesses en eisen aan een mobiele telefoon dus heel anders dan bij de 60 plussers. Als eerst de Apple IPhone 11 max.  De Apple iPhone 11 Pro Max (64 GB) is een smartphone met iOS. Het scherm heeft een diagonaal van 16,4 cm (6,5 inch). Deze smartphone is voorzien van stereoluidsprekers. De opslagcapaciteit is 64 GB. Het is mogelijk om verbinding te maken met 4G+ LTE Advanced-netwerken. Er is ruimte voor twee simkaarten. Je kunt dit toestel draadloos opladen en de batterij duur gaat heel erg lang mee! Kortom, wat wil je nog meer toch? Maar tegenwoordig heeft IPhone ook al de IPhone 12 op de markt gebracht die nog aan net meer voordelen voldoet dan de IPhone 11! En als je dan met zo’n mooie mobiel loopt wil je er natuurlijk ook het liefst zo lang mogelijk mee doen. Daarom kan een goed hoesje niet ontbreken. Kijk bijvoorbeeld is naar een iphone 12 mini hoesje of een iphone 12 pro max case voor de beste bescherming voor je mobiel!

Leeftijdscategorie 60+

Voor de leeftijden boven de 60 is eigenlijk alleen bellen, whatsappen en op internet kunnen kijken het belangrijkste. Daarom hoeft er niet teveel poespas aan te zitten. De Galaxy A02s is het instapmodel uit Samsung’s A-reeks, een collectie betaalbare smartphones zonder al te veel franjes. Voor minder dan 150 euro heb je een smartphone met een mooi 6,5 inch-scherm (16,5 cm) dat doet wat het moet doen. De camera en processor zijn degelijk, en met de batterij van 5000 mAh gaat je smartphone de hele dag mee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *