Upgrade je studentenkamer

Het is een aparte tijd, maar we moeten er toch het beste van maken. Vooral wanneer je op jezelf gaat en het studentenleven op kamers gaat opzoeken en uitproberen. We mogen dan niet veel, maar we moeten toch het beste uit onze studie tijd halen. En daarom kan een upgrade voor de studentenkamer niet achter blijven natuurlijk. Want we hoeven niet veel geld uit te geven om er een fijne ruimte van te maken.

 

Genoeg voor ontspanning is belangrijk

We willen natuurlijk kunnen ontspannen in onze studentenkamer. Daarom is het belangrijk, en we weten het dat het lastig is, maar om je kamer wel soort van opgeruimd te houden. Helemaal spik en span hoeft niet, maar wanneer je kamer opgeruimd is, straalt het ook rust uit en kan je er ook goed studeren wanneer dat nodig is. En wanneer je een groot tv scherm hebt, maar helaas geen smarttv hebt, dan is het handig om een HDMI kabel aan te schaffen. Want geld voor een smarttv, dat snappen we dat je dat niet hebt. Maar gelukkig is een HDMI kabel goedkoper en beschikken we allemaal over een laptop die we er aan kunnen koppelen zodat we op een groter scherm kunnen genieten van de series en films die we willen kijken. En als je het dan helemaal goed wilt aanpakken, dan kan je er natuurlijk ook een fijne, tweedehands bank er voor zetten. Zodat je niet altijd op je bed hoeft te gaan zitten of liggen.

 

Een fijn plekje om te studeren

Met je laptop op je bed zitten en studeren, is natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar het is dan nog aantrekkelijker om gewoon serie te gaan kijken. En dat moeten we natuurlijk niet hebben. Want we moeten wel werken aan onze studie. En het is ook lastig, vooral omdat je nu geen werkplekje buiten de deur hebt in een koffietentje of de bieb waar je lekker kan gaan studeren. Dus het is wel belangrijk dat je een fijn bureau aanschaft waar je aan kan werken en studeren. En zet deze niet helemaal vol met gigantisch veel spullen. Want je moet wel de ruimte hebben om te werken en niet te veel afgeleid worden.

 

Maar verder kan je natuurlijk je kamer zo inrichten hoe je zelf wilt. Want het is straks helemaal jouw plekje en jij moet er je fijn en thuis voelen. Dus hoe richt jij straks, of nu, jouw studentenkamer in? Of misschien houdt jij het wel bij de kamer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *