De leukste spellen voor op vakantie

Ga je deze zomer ook op vakantie? Dan is het leuk om wat spellen mee te nemen! Er bestaan talloze spellen die je kunt spelen. Denk aan bordspellen, spellen voor een groep, spellen in de natuur en nog veel meer. We hebben hieronder een aantal leuke spellen op een rij gezet voor je. Ideaal voor twee personen of meer. Zo ga jij voorbereid op vakantie met elkaar! Laten we snel verder kijken.

Drankspellen met een groep

De leukste spellen zijn vaak drankspellen die je in een groep speelt. Je kunt het hierbij zo gek maken als je zelf wilt. Het doel hier is natuurlijk om dronken te worden. Let er hier bij wel op dat je niet te ver gaat en nooit over je eigen grenzen heen gaat. Dit kan zorgen voor een vervelend einde van je avond wat onnodig is. Drankspellen kun je uiteraard ook spelen met drank waar weinig alcohol in zit of je wisselt het af met alcoholvrije drank.

Kraak de hersenen

Willen jullie ontspanning, maar ook een beetje de hersenen kraken? Dan kun je kiezen voor spellen zoals Wordfeud waar je onder andere woorden met een Y moet verzinnen. Een spel wat de hele avond kan duren en waar je veel nieuws kunt leren. Zo zijn er ook genoeg andere woordspellen die je kunt spelen.

Verzin zelf een spel!

Je kunt natuurlijk ook zelf een spel verzinnen. Vroeger zagen we dat kinderen dit veel deden tijdens buitenspelen. Helaas zien we dat kinderen niet meer zo veel buitenspelen als vroeger. Dit heeft natuurlijk te maken met de opkomst van internet. We kunnen onze kinderen wel stimuleren door met hen naar buiten te gaan en creatief te gaan spelen. Zelf een spel verzinnen en de kinderen de regels te laten bepalen. Zo leer je je kinderen ook direct beter kennen. Een win win dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *